O Nama

O VILI GOLUBAC

Uživajte u prelepom ambijentu Vile Golubac

Vila Golubac je ugostiteljski objekat za smeštaj domaće radinosti kategorisan sa četiri zvezdice i nalazi se na 970 metara nadmorske visine, u najlepšem delu Divčibara idealnom za odmor i oporavak. Lokacija Vile Golubac je takva da našim gostima garantuje mir i tišinu, ali i brzu komunikaciju sa svim turističkim sadržajima na Divčibarama. Od centra Divčibara je udaljena 10-ak minuta laganog hoda. U dva objekta Vila Golubac 1 i Vila Golubac 2 gostima je na raspolaganju 6 kompletno opremljenih studio apartmana kapaciteta od 2 do 4 osobe. Za svaku smeštajnu jedinicu obezbeđeni su besplatan bežični internet, total TV usluga, kao i parking mesto.

Centralno grejanje tokom zime radi 24 časa, kao i tokom hladnih jesenjih i prolećnih dana. Vila Golubac je idealna za odmor, uživanje, relaksaciju, rekreaciju i namenjena je za sve generacije. U dvorištu veličine 22 ara u ponudi su brojni sadržaji koji će vaš odmor učiniti jedinstvenim iskustvom. Blagotvoran vazduh, letnjikovac, garniture za sedenje, ljuljaške za odmor, mini vrtić za decu, puno cveća i zelenila i boravak u hladu stoletnih bukvi će okrepiti vaše telo i nahraniti dušu. Dobrodošli u Vilu Golubac Divčibare!

Dobrodošli u Vilu Golubac Divčibare!
  • Priroda
  • Ruža vetrova
  • Vazdušna banja

Vila Golubac Divčibare

Predivan ambijent, vrhunska usluga

Izaberite studio apartman po vašem ukusu i uživajte u prekrasnom ambijentu Vile Golubac na Divčibarama. Gostima je na raspolaganju 6 kompletno opremljenih studio apartmana kapaciteta od 2 do 4 osobe. Za svaku smeštajnu jedinicu obezbeđeni su besplatan bežični internet, total TV usluga, kao i parking mesto.

Možete uživati u brojnim sadržajima i aktivnostima: skijanje, panoramske vožnje žičarom, planinarenje, vožnja bicikala, jahanje konja, vožnja kvadova, obilazak Divčibara turističkim vozićima, sportske aktivnosti, streličarstvo, branje gljiva i lekovitog bilja, sadržaji za decu, avanturistički sadržaji...

Dvorište se prostire na 22 ara uređenog i prijatnog prostora sa raznovrsnim sadržajima za odmor, uživanje i rekreaciju. Ukoliko želite da se odmarate, čitate ili jednostavno uživate u prirodi, miru i tišini na raspolaganju su vam 3 osmougaona stola koji se nalaze ispod stoletnih stabala bukve. Na raspolaganju su vam i tri velike ljuljaške za odmor. Deca mogu uživati u mini vrtiću sa toboganom i klackalicama. Gosti mogu besplatno koristiti i zidani roštilj.